Kranten artikelen:

Klik op de artikelen om ze te kunnen lezen.

Leuke berichtjes:

24 maart 2020  (14:17)

Beste Maurits en Caroline,

Ik ga Overspaarne per 2 april verlaten.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de keren dat jullie hier waren. De mooie muziek van viool, accordeon, saxofoon en piano. En uiteraard de zang. De bewoners genieten ervan. Wat mij bij blijft is dat Carolien ooit voor het optreden echt begon, met haar viool tussen de bewoners door liep en mooie chansons speelde. Heel mooi om te zien hoe de bewoners er van genoten.

Met vriendelijke groet,

Corrie

28 december 2018 (21:13)

Hallo Caroline en Maurits,

Toen ik vanavond op jullie website heb gekeken zag ik de rubriek ‘ leuke berichtjes’. Indien jullie het willen dan kunnen jullie mijn onderstaand berichtje plaatsen op jullie website.

- ‘Op deze laatste vrijdag van 2018, heeft het duo Carmen voor een prima sfeer gezorgd in het Senioren cafe van Bartholomeus Gasthuis. (Utrecht)

Met hun aanstekelijk enthousiasme hebben Caroline en Maurits de vele aanwezigen laten genieten van hun veelzijdig repertoire.’-

Nogmaals dank en Hartelijke groet

Jacques Teuwen

24 februari 2015

Reijgersbosch Zonnehuisgroep Amstelland heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Afgelopen zondag 22/02 trad Duo Carmen op in onze vestiging. Het duo speelde een zeer diverse reportoire aan muziek incl. Spaanse, Franse, Nederlandse, Engelse & Zigeuner liedjes.
Ze stimuleerde de aanwezigen om mee te doen met percussie instrumenten en dat was geweldig om te zien hoe interactief iedereen werd.
Geweldig! dank je wel Duo Carmen en hopelijk tot ziens in 't Reigersbosch